Gemini Route Logboek van Alles wat ContactBlogStartpagina
 
mei-juni´05
  Cuba-Jamaica-Haiti-
 Curaçao
 - Toos, Wilma &Frans

april.´05
  Cuba zuidkust
 - Harriet &Frans

mrt-apr.´05
  Cuba
 - Frans

februari´05
  St Maarten-St Croix-
 Puerto Rico-
 Dom.Republiek-Haiti-
 Jamaica-Cuba
 - Art, Lies & Frans

kerst´04 - jan´05
 Kp Verden - St Maarten
 - Iris & Frans

najaar 2004
  Ned-Gran Canaria
 - Lino & Frans

<< 16/05/2005 20/05/2005 >>
  29-05-2005:  Curaçao -FRANS
 19-05-2005:
 Hier een groet van de muchachas! -TOOS & WIL

Het verblijf op de Gemini is zeer aangenaam en we hebben het goed met z'n drieën. We hebben Cuba inderdaad verlaten en hebben onze vuurdoop gehad op de woelige baren. Voor mij (Wil) was dat ok, Toos is echter behoorlijk ziek geweest. De reis op zich vond ik een belevenis ´s-nachts wacht zitten in je uppie in het donker, lichtjes in de boeggolven waren een totaal nieuwe ervaring. Uitvaar- en aanleg technieken worden door onze kaptein geduldig uitgelegd en kunnen zodoende rustig worden uitgevoerd. We hebben met aanleggen nog geen bob 1 of 2 opgelopen, dus we mogen blijven.

Momenteel varen we richting Haïti en zijn vanochtend vroeg vertrokken, zodat we met daglicht aan kunnen komen. We hebben een kalme zee. Toos heeft haar zeeziekte pilletje binnen kunnen houden, vandaag dus, en zit nu eindelijk ook te genieten van de zon en de grote wieg waar we op zitten. Door de pech die Frans had met de startmotor waren we genoodzaakt om onze terugvlucht om te zetten. We dachten aan 29 mei, maar kunnen niet eerder terug dan 5 juni...... vreselijk toch!
Het geeft ons in ieder geval de rust om onze zeiltocht rustig en veilig te houden en ook nog een beetje vakantie te vieren op Curaçao!!!!

Nou niet te hard werken daar,
groeten Wil en Toos
terug naar de reisverslagen
 
All Rights Reserved 2005-2010. http://www.sy-gemini.nl Design by IMAGEPOINT